Дивіться другий випуск телепрограми “Слово Предстоятеля” з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм (відео)

“Людина повинна тут на землі визначитися якого життя вона бажає у вічності”.

В ефірі телеканалу “Інтер” вийшов другий випуск щотижневої програми “Слово Предстоятеля”, в якій Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звертається з духовною настановою до глядачів. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на телеканал “Інтер”.

У другому випуску Архіпастир розповів про значення земного життя для визначення долі людини у вічності. Його Блаженство розтлумачив притчу про багача і Лазаря (Лк., XVI, 19–31) і пояснив, як правильно “нести хрест багатства та бідності”.

Нагадаємо, своє перше слово в рамках телепрограми Блаженніший владика присвятив поясненню істиної та хибної духовності в житті сучасної людини на прикладі євангельської притчі про сіяча (Лк. 8:5-15).

Відеозвернення Предстоятеля Української Православної Церкви — щосуботи о 8:30 в ефірі телеканалу “Інтер”, або на YouTube-каналі за посиланням.

Дивіться також проповіді Блаженнішого Митрополита Онуфрія на YouTube-каналі Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2308

1 коментар

  1. Отличная проповедь! Дай, Бог! Больше бы таких проповедей и наставлений в этом неспокойном мире и тех, кто их слушает и исполняет.

Залишити відповідь