Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив всенічне бдіння напередодні дня пам’яті преподобного Нестора Літописця

8 листопада 2018 року, напередодні дня пам’яті преподобного Нестора Літописця, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив всенічне бдіння у храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Його Блаженству співслужили керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій, митрополит Сумський і Охтирський Євлогій, архієпископ Львівський і Галицький Філарет, архієпископ Боярський Феодосій, голова Учбового комітету УПЦ архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент, єпископ Вознесенський і Первомайський Олексій, єпископ Новосанжарський Веніамін, єпископ Баришівський Віктор, ректор КДАіС єпископ Білогородський Сильвестр, а також викладачі, випускники, студенти та гості Київський духовних шкіл у священному сані.

Завтра Предстоятель Української Православної Церкви звершить Божественну літургію у тому ж храмі. Початок богослужіння о 8:00.

Нагадаємо, сьогодні розпочалися урочистості з нагоди Актового дня Київських духовних шкіл.

Просмотров: 1454

Залишити відповідь