25 тонн гуманітарної допомоги православна Буковина передала Святогірській Лаврі

4 грудня 2018 року, на свято Введення у храм Пресвятої Богородиці, з благословення митрополита Чернівецького і Буковинського Мелетія, до Свято-Успенської Святогірської Лаври було доставлено 25 тонн гуманітарного вантажу з Чернівецької єпархії Української Православної Церкви, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на сайт Святогірської Лаври.

Як і в попередні рази, організатором гуманітрної допомоги стала православна буковинка Марія. За підтримки  небайдужих до чужого горя православних Чернівецької єпархії було зібрано понад 10 тонн овочів, 2 тонни яблук, 500 літрів олії, близько 8 тонн різних круп, близько 4 тонн іншої бакалійної продукції: макаронних виробів, борошна, цукру, чаю, кави, квасолі, сухофруктів і консервації, а також продукцію побутової хімії, одяг і взуття.

Особливу подяку організатор висловив духовенству Чернівецької єпархії та її парафіям, які відгукнулися на заклик про допомогу, православним м. Кам’янець-Подільського, а також мешканці Німеччини Неллі і православним із парафій міст Касселя і Фульди (Німеччина). Окрему подяку також — православному буковинцю, який надав свій вантажний транспорт для доставки гуманітарної допомоги.

«Дуже важливо і дорогоцінно, що в наш час, коли у світі стільки байдужості, знаходяться небайдужі люди, здатні співчувати чужій біді, і в міру своїх сил прагнуть внести внесок у справи милосердя», — зазначили організатори.

Як повідомили у Святогірській Лаврі, на сьогодні на повному утриманні в обителі продовжує перебувати близько 130 переселенців, з яких 36 дітей різного віку.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 594