Бюджетників звозять до Києва в суботу «радіти за Томос» – соцмережі

Глави державних адміністрацій «зганяють» співробітників бюджетних установ до Києва «на підтримку Томосу». На 7 ранку суботи, 15 грудня, люди «повинні вже бути і радіти Томосу». Про це йдеться на Facebook-сторінці журналіста Олександра Дубинського, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на Страна.ua.

Скріншот: facebook.com/dubinskyi

За даними користувача FB Олени Парфенової, яка написала в паблік “Батьки SOS”, «темник» розсилають директорам шкіл. Вчителів зобов’язали прийти в п’ятницю, 15 грудня, на Софійську площу «щоб підтримувати Томос».

Про те, що з регіонів у столицю у наказовому порядку відряджають держслужбовців для участі у заходах на підтримку т.з. «томосу» повідомив і Вінницький сайт 33kanal.com.

«До редакції телефонують чиновники, лікарі та вчителі з майже всіх районів області. В наказовому порядку їх знову, як 5 років тому, відряджають до столиці. Така вказівка, ніби, поступила з адміністрації президента», — написало місцеве ЗМІ 13 грудня.

Варто зазначити, що статтю 33kanal.com наступного після публікації дня було знято.

Скріншот: http://33kanal.com/novi-roznaryadki-na-derzhsluzhbovciv-ne-xochesh-v-kiyiv-poletish-z-roboti.html

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 6887

2 коментарі

  1. Как-будто вернулись во времена СССР/УССР, где партия сказала надо, “народ” ответил – да! И комсомольцы на местах сразу активизировались выполнять указание партии. И, что тогда, что сейчас, теже комсомольцы бегают.

Залишити відповідь