У Києво-Печерській Лаврі відбулися збори представників єпархіальних юридичних відділів УПЦ

17 грудня 2018 року з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі відбулося зібрання представників єпархіальних юридичних відділів Української Православної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Захід очолив голова Юридичного відділу УПЦ протоієрей Олександр Бахов.

Учасники зібрання обговорили практичні аспекти правового забезпечення діяльності релігійних організацій, зокрема приділили увагу проблемним питанням релігійних громад УПЦ.

Окрім цього обмінялись досвідом щодо представництва інтересів в судах, правоохоронних органах актуальних законодавчих ініціатив, договірної роботи, заходів, які здійснюються релігійними організаціями УПЦ.

Також до відома представників єпархіальних юридичних відділів Української Православної Церкви було доведене рішення Священного Синоду УПЦ про випадки порушення прав єпископату, духовенства, мирян та установ Української Православної Церкви (перешкоджання у звершенні богослужінь, захоплення храмів, вчинення провокацій та тиску, погрози тощо) невідкладно повідомляти у Юридичний відділ Української Православної Церкви (Журнал №73).

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2209

Залишити відповідь