Духовенство Донбасу і Криму висловило одностайну підтримку Предстоятелю УПЦ

28 грудня 2018 року відбулися річні збори духовенства Джанкойської єпархії УПЦ, а 27 грудня — збори духовенства Ровеньківської єпархії УПЦ, під час яких священнослужителі висловили одностайну підтримку своєму Предстоятелю, Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на епархіальні прес-служби.

Зокрема під час засідання, яке відбулося в храмі на честь ікони Божої Матері «Умиління» м. Джанкоя, архієпископ Джанкойський і Роздольненський Аліпій підбив підсумки життя і діяльності єпархії та подякував духовенству за пастирські праці.

Були заслухані доповіді глав єпархіальних відділів та їх підрозділів. Також, були обговорені деякі питання внутрішнього життя єпархії.

Після, духовенство Джанкойської єпархії одностайно висловило підтримку Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію, Предстоятелю Української Православної Церкви і підтвердило свою вірність Українській Православній Церкві.

Духовенство Ровеньківської єпархії УПЦ

Раніше архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон очолив єпархіальні збори, що було проведено в актовій залі Ровеньківського техніко-економічного коледжу, та виступив із підсумковою річною доповіддю.

Під час зборів духовенство єпархії на чолі з правлячим архієреєм теж одноголосно висловило вірність і відданість канонічній, визнаній усіма Помісними Церквами, Українській Православній Церкві та підтримку Її Предстоятелю — Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію.

Духовенство Сєвєродонецької єпархії УПЦ

Нагадаємо, що 21 грудня підтримку Блаженнішому Митрополиту Онуфрію та вірність Українській Православній Церкві висловило також духовенство Сєвєродонецької єпархії УПЦ на чолі з архієпископом Сєвєродонецьким і Старобільським Никодимом.

На головній: духовенство Джанкойської єпархії УПЦ, Збори

Просмотров: 1126

Залишити відповідь