В Почаївській Лаврі 9 січня відбудеться прославлення Богомладенця Христа

В середу, 9 січня 2019 року, Різдвяна вечірня розпочнеться о 17:00 в Преображенському соборі Свято-Успенської Почаївської Лаври, після закінчення якої відбудеться прославлення Богомладенця Христа різдвяними піснеспівами та колядками. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу обителі.

Традиційно у святковому фестивалі Різдвяних колядок в Почаївській лаврі з благословення намісника обителі митрополита Володимира візьмуть участь дитячі та дорослі хорові колективи з різних храмів Української Православної Церкви.

Братія Почаївської лаври запрошує всіх бажаючих разом помолитися на святковому Богослужінні в честь народження Богонемовляти.

Нагадаємо, минулого року у святковому фестивалі взяли участь дванадцять церковних хорів, які приїхали з різних куточків України.

Послухати Різдвяні піснеспіви братії Почаївської лаври можна за посиланням. Також дивіться он-лайн трансляції богослужінь та святкових подій можна на YouTube-каналі обителі.

У період Різдвяних свят фестивалі колядок відбудуться також в Свято-Успенських Києво-Печерській та Святогоріській лаврах.

Дивіться фоторепортаж про те, як готуються до Різдва Христового хори Почаївської Лаври.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1317

Залишити відповідь