У дні Різдвяних свят керуючі Запорізькою, Кіровоградською, Харківською єпархіями УПЦ відвідали Обласну клінічну дитячу лікарні Запоріжжя, будинок для престарілих в Кропивницькому та спеціалізований будинок дитини в Харкові з подарунками. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби єпархій.

7 січня 2019 року, в світлий день Різдва Господа і Спаса нашого Іісуса Христа, митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука відвідав Обласну клінічну дитячу лікарні, щоб привітати зі святом її співробітників і причастити тяжкохворих дітей, що проходять курс терапії у відділенні онкогематології.

Цього ж дня, після завершення богослужіння, до будинку для престарілих “Милосердний самарянин” завітали митрополит Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф разом з духовенством Кафедрального собору Різдва Пресвятої Богородиці.

Владика Іоасаф всім насельникам та персоналу закладу вручив гостинці і подарунки, колядники заспівали святкові славлення народженому Богонемовляті.

8 січня митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій відвідав Харківський обласний спеціалізований будинок дитини №1, де привітав дітей та вихователів з Різдвом Христовим і вручив солодкі подарунки.

Раніше, 6 січня, у день Навечір’я Різдва Христового, єпископ Івано-Франківський і Коломийський Серафим у кафедральному соборі Різдва Христового м. Івано-Франківська вручив подарункові продуктові набори літнім та потребуючим парафіянам до Різдва Христового.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 398

Залишити відповідь