Аби віруючих УПЦ не зробили чужими у власній країні, потрібно бути соціально активними — протоієрей Миколай Данилевич (відео)

Щоб українських віруючих не зробили чужими у власній країні, потрібно бути соціально та політично активними і прагнути змінити наше суспільство у бік християнських цінностей. Про це заявив заступник Глави Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич у коментарі «Першому козацькому», повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Протоієрей Миколай Данилевич, зазначаючи, що в політиці багато негативу, разом із тим додав: «Але нас багато, і це наша країна, і для того, щоб нас не зробили чужими у власній країні,.. потрібно голосувати, висуватися і в місцеві і в інші органи влади, не боятися, змінювати наше суспільство не у сторону тієї чи іншої політики, а у сторону християнських цінностей».

Священик також порадив вірянам: «Ми маємо розуміти, що перед народом стає питання вибору, і не одного вибору — вибори Президента, парламенту тощо, і нам не треба боятися виявляти свою позицію та не давати можливості тим, хто хоче загнати нас у кут, зробити це».

Віруючим потрібно бути соціально і політично активними. Прот. Миколай Данилевич

ВІРУЮЧІ МАЮТЬ БУТИ СОЦІАЛЬНО І ПОЛІТИЧНО БІЛЬШ АКТИВНИМИ. ПРОТ. МИКОЛАЙ #ДАНИЛЕВИЧ"Нашим віруючим потрібно бути соціально і політично більш активними. Тому що те, що відбувається останні чотири роки з життя нашої Церкви – це результат того, що ми політично пасивні", – пояснив заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв'язків #УПЦ протоієрей Миколай Данилевич."Для того, щоб агресивна меншість не правила більшістю, потрібно просто голосувати, висуватись у владу і не боятися. Потрібно міняти наше суспільство в сторону християнських цінностей. Тому що цінності зараз важливіші за будь-яку політичну программу".

Gepostet von Перший Козацький am Montag, 21. Januar 2019

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1446

Залишити відповідь