Патріарх Єрусалимської Церкви Блаженніший Феофіл прийняв у своїй резиденції паломників Української Православної Церкви (+відео)

22 січня 2019 року віряни Української Православної Церкви під час паломництва у Святий град Єрусалим відвідали Блаженнішого Феофіла III, Патріарха Єрусалимського і всієї Палестини. Делегацію очолив єпископ Арцизький Віктор, вікарій Одеської єпархії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

З благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела священнослужителі та віряни єпархії здійснили паломництво на Святу Землю, де вклонився древнім Святиням Палестини і Єрусалима.

Одним із знаменних подій паломницької поїздки було відвідування Блаженнішого Феофіла III, патріарха Єрусалимського і всієї Палестини, повідомляють в єпархії.

У своєму слові настанови паломникам з України Святіший Патріарх Феофіл III зазначив, що особливо молиться про мир в Україні і передав своє первосвятительське благословення вірним чадам канонічної Української Православної Церкви.

На згадку про візит паломників з України Патріарх Феофіл передав пам’ятні подарунки для української делегації.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 7176

Залишити відповідь