Мукачівська молодь взяла участь у молодіжному з’їзді Церкви Чеських земель і Словаччини

9 лютого 2019 року, з благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора та на запрошення президента молодіжного братства Помісної Православної Церкви Чеських земель і Словаччини Лукаша Полаковіч, делегація Мукачівської єпархії взяла участь у з’їзді православної молоді Чеських земель і Словаччини, що відбувся в м. Сніна у Словаччині. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-службу єпархії.

Молодь Мукачівської єпархії під час молодіжного з’їзду очолив настоятель храму на честь Карпатських святих м. Ужгорода протоієрей Петро Грига.

У рамках роботи з’їзду священнослужитель взяв також участь в Предстоятельському богослужінні, яке мало не менш важливе, ювілейне значення, адже 9 лютого виповнюється п’ять років від інтронізації Митрополита Ростислава на Предстоятельське служіння.

Від імені керуючого Мукачівською єпархією протоієрей Петро Грига привітав Престоятеля Помісної Православної Церкви Чеських земель і Словаччини, Блаженнішого Митрополита Ростислава з річницею інтронізації, побажав йому благословенного Предстоятельського служіння, а також подякував Предстоятелю та молоді Словаччини за багаторічну співпрацю між пастирями та молоддю.

Після закінчення  богослужіння Предстоятель звернувся до присутніх зі словом привітання, в якому наголосив на важливості молодіжного служіння в Церкві. Зі словом до молоді також звернулись духівники братства та священики-гості, які були запрошені на святковий захід.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 471

Залишити відповідь