На Волині в селі Угринів збудують новий храм замість захопленого

Громада захопленого ще 2014 року храму Української Православної Церкви в с. Угринів Волинської області починає зводити домовий храм на честь Ікони Божої Матері «Несподівана Радість», у чому їй допомагає Благодійний фонд «Фавор», повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на Facebook-сторінку БФ «Фавор».

Як уже повідомлялося, храм громади УПЦ с. Угринів було захоплено 2014 року, і до сьогодні численна парафія змушена звершувати богослужіння в невеликому будинку священика.

Нещодавно, завдяки небайдужості доброго християнина, була придбана земельна ділянка, на якій, сподівається громада УПЦ, з Божою допомогою вдастья звести новий храм.

У Благодійному фонді закликають усіх небайдужих людей долучатися до програми «40 храмів» і таким чином допомогти хоча б одній громаді, позбавленій свого храму, збудувати дім Божий.

Як підкреслюють у БФ «Фавор», будівництво будинкових храмів ведеться на земельних ділянках, що перебувають у приватній власності, тому, новий храм у громади вже ніхто не відбере.

Пожертвувати на проекти фонду можна за цим посиланням: bf-favor.org.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 735

Залишити відповідь