Митрополит Агафангел зустрівся з Олександром Усиком і благословив його на подальші досягнення

21 лютого 2019 року митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел в Свято-Успенському Одеському чоловічому монастирі зустрівся з абсолютним чемпіоном світу з боксу Олександром Усиком. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Вітаючи абсолютного чемпіона світу, єдиного володаря чемпіонських поясів за всіма престижними версіями серед професійних боксерів сучасності, владика підкреслив, що «своїми досягненнями на рингу Ви прославляєте нашу країну на міжнародній арені, будучи не на словах, а на ділі істинним патріотом України. Ми знаємо Вас, як глибоко віруючу людину, яка молиться Господу і дякує Йому за всі перемоги, які були здобуті Вами в нелегких спортивних поєдинках. Нас, єпископат, духовенство та віруючих канонічної Української Православної Церкви, тішить і те, що в такий складний для нас час, коли на нас чиниться тиск, Ви зберігаєте вірність Української Православної Церкви на чолі з Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Онуфрієм. Молимося про те, щоб Господь і далі допомагав Вам у Вашому служінні Україні на спортивному поприщі. Щоб, дивлячись на Ваші видатні досягнення, люди у всьому світі більше дізнавалися про нашу країну та її народ».

У слові-відповіді відомий спортсмен сердечно подякував митрополиту Агафангелу за таку високу оцінку його діяльності і попросив молитов.

На завершення зустрічі Високопреосвященніший владика благословив чемпіона світу іконою преподобного Кукші Одеського і вручив пам’ятний знак на честь Касперівської ікони Божої Матері.

Також О. Усик відвідав храми обителі і помолився перед місцевими святинями.

Нагадаємо, 14 грудня 2018 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій під час VІ церемонії нагородження «Майбутнє нації» вручив абсолютному чемпіону світу з професіонального боксу Олександру Усику орден преподобного Іллі Муромця 1 ступеня.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1141

Залишити відповідь