Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив паству на особливий молитовний подвиг задля миру в Україні (+відео)

Архіпастир п’ятий рік поспіль благословляє паству на Великопісний молитовний подвиг задля настання миру у державі.

Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій благословив усім вірним Української Православної Церкви протягом всього періоду Великого посту в додаток до свого молитовного правила щоденно прочитувати по одній кафізмі з Псалтирі з додаванням дванадцяти земних поклонів з молитвою Іісусовою. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Закликаючи на вас милість і милосердя Боже, благословляю усім вірним Української Православної Церкви, задля миру і процвітання нашої багатостраждальної Української землі, під час святого Великого посту щоденно прочитувати по одній кафізмі з Псалтирі з додаванням дванадцяти земних поклонів з молитвою Іісусовою: «Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, помилуй мя грешного»», – зазначив Архіпастир у своєму Посланні до пастви.

Разом із тим, Блаженніший владика закликав усіх віруючих під час Святого посту «не тільки обмежити себе у вживанні їжі, але й підсилити молитву, принести щире покаяння у своїх гріхах та рішуче стати на шлях утримання тілесних почуттів».

«Важливо у ці благодатні дні примиритися з ближніми та приділити належну увагу справам милосердя, – йдеться у Посланні Предстоятеля. – Особливі постові богослужіння покликані допомогти усвідомити нашу недосконалість, зміцнити наші сили в таїнствах Сповіді і Святого Причастя та зробити крок вперед на шляху до праведного богоугодного життя».

Особливе молитовне правило на Великий піст – Благословення Предстоятеля

Блаженніший #МитрополитОнуфрій благословив усім вірним #УПЦ особливе молитовне правило на #Великий_піст задля миру в Україні.Відео Inter TV-ChannelДокладніше: https://goo.gl/5FMJbGДжерело: https://youtu.be/ONxi-pn91ao

Gepostet von Українська Православна Церква am Samstag, 9. März 2019

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 11252

Залишити відповідь