Про найбільшу жертву Любові, про те, яким має бути кожен керівник та майбутній президент — Слово Предстоятеля на Інтері (відео)

В ефірі телеканалу «Інтер» вийшов двадцять шостий випуск щотижневої програми «Слово Предстоятеля», в якій Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звертається з духовною настановою до глядачів. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на телеканал «Інтер».

«..Хто з вас великим бути хоче, нехай буде він вам за слугу.  А хто з вас бути першим бажає, нехай буде всім за раба.  Бо Син Людський прийшов не на те, щоб служили Йому, але щоб послужити, і душу Свою дати на викуп за багатьох» (Мр. 10:41-45), — такі Євангельські слова розтлумачив Предстоятель. 

«Нехай наші кроки, якими ми йдемо до Бога, будуть маленькими і дрібними, але все рівно ми повинні їх робити, тому що навіть маленький крок до Бога — це є велика радість для душі», — побажав насамкінець Блаженніший Митрополит Онуфрій напередодні 5-ї неділі Великого посту.

Відеозвернення Предстоятеля Української Православної Церкви — щосуботи в ефірі телеканалу «Інтер», або на YouTube-каналі за посиланням.

Дивіться також проповіді Блаженнішого Митрополита Онуфрія на YouTube-каналі Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1415

Залишити відповідь