На Буковині відбувся хресний хід дорогою з високим рівнем автомобільних аварій

19 квітня 2019 року на території Чернівецько-Буковинської єпархії відбулася хресна хода дорогою з високим рівнем автомобільних аварій. Пропозиція пройти молитовною хресною ходою по відрізку дороги з села Недобоївці до села Магала, де за сорок днів відбулось 5 смертельних ДТП, виникла на загальній сповіді священства хотинського благочиння. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Священики із парафіянами в селах Недобоївці, Клішківці, Грозинці, Бочківці та ін., починали хресну ходу із звершення біля храму водосвятного молебна та молитов за подорожуючих і далі хресною ходою йшли по центральній дорозі з одного краю села до іншого.

З села Колінківці до Магали вже рушив об’єднаний хресний хід із священнослужителями, монахами обителі святого рівноапостольного князя Володимира та вірянами Чернівецько-Буковинської єпархії. До молитовної хресної ходи долучилося близько 300 чоловік.

По дорозі, на деяких місцях аварій, учасників молитовноі хресної ходи пригощали їжею родичі тих людей, що загинули в автокатастрофах.

В Чернівецько-Буковинській єпархії сподіваються, що Господь почує молитву та буде оберігати водіїв на небезпечній ділянці дороги.

Просмотров: 513

Залишити відповідь