Військові капелани УПЦ відвідали зі святинями воїнів і медпрацівників військового шпиталю Сєверодонецька

Представники Синодального відділу УПЦ із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України доставили під час Світлої Седмиці до м. Сєверодонецьк православні святині для духовної підтримки військовослужбовців і медпрацівників військового шпиталю. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-службу Сєверодонецької єпархії.

Ікону Покрови Пресвятої Богородиці з часткою омофору, ковчег із мощами 30 святих воїнів, а також Благодатний вогонь, привезений з Єрусалиму, першими зустріли духовенство та віруючі єпархії в Христо-Різдвяному кафедральному соборі Сєверодонецька.

Головною ж метою місії було відвідування військового шпиталю для духовної підтримки військовослужбовців і медпрацівників.

Нагадаємо, рік тому, з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія, Синодальний відділ із взаємодії зі ЗСУ та іншими військовими формуваннями здійснив Всеукраїнський Хресний хід з іконами та мощами святих цілителів військовими шпиталями та лікарнями, в яких перебувають на лікуванні учасники АТО.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 440

Залишити відповідь