Переможець Міжнародного фестивалю «Гайновські дні церковної музики» — хор КДАіС — запрошує всіх на Пасхальний концерт (+відео)

26 травня 2019 року, о 13: 00, в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбудеться Пасхальний концерт переможців гран-прі Міжнародного пісенного фестивалю «Гайновські дні церковної музики» (Польща) хору Київської духовної академії і семінарії під керівництвом архімандрита Романа (Підлубняка). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Зокрема хор Київських духовних шкіл отримав найвищу нагороду — гран-прі — Міжнародного фестивалю церковної музики, що проходив, з благословення Предстоятеля Польської Православної Церкви Митрополита Варшавського і всієї Польщі Савви та за сприяння Президента Польщі Анджея Дуда, на початку травня у Свято-Троїцькому соборі м. Гайновка (Республіка Польща).

На фестивалі суддям представили твори відомих церковних композиторів 28 хорів із різних країн Європи.

У виконанні хору КДАіС прозвучали твори знаменного розспіву, композиторів Олександра Кастальського, Чеснокова, регента хору архімандрита Романа, а також розспіви Києво-Печерської Лаври.

«Запрошуємо всіх розділити з нами радість перемоги!», — звернулися учасники хору на чолі з регентом архімандритом Романом та запросили всіх бажаючих на концерт.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 926

Залишити відповідь