Ви для нас є прикладом справжньої віри в Христа! — митрополит Болгарської Церкви вітає віруючих УПЦ з Великоднем (відео)

Господь послав Українській Православній Церкві у часи випробувань великого пастиря — Владику Онуфрія, який є людиною святого життя, молитовником, подвижником.

Напередодні Світлого Христового Воскресіння митрополит Ловчанський Гавриїл (Болгарська Православна Церква) надіслав Пасхальне привітання Блаженнішому Митрополиту Онуфрію, Українській Православній Церкві та українському народу.

«Христос Воскресе! Ваше Блаженство!

Дорогий владико Митрополит Онуфрій, Митрополит всієї України, брати архієреї, отці, монашествуючі, брати і сестри братської Православної України!

Від щирого серця й від усієї душі вас вітаю з найбільшим святом Христового Воскресіння! Бажаю вашій країні, вашій Святій Церкві духовного процвітання! Нехай Господь благословить прекрасну Православну Україну, нехай дасть вам мир духовного процвітання, добробут, спасіння християнам.

Болгарська Церква і Українська Церква — це одне Тіло Христове. Ми живемо Христовим Духом. І, браття, якщо один радіє, то інший йому співрадіє. Якщо один страждає, то інший йому співстраждає. Так і наша любов — ми радіємо вашим успіхам, ми радіємо з того, що у всіх ваших труднощах у вас духовне життя, у вас віра, з якої можна брати приклад.

Історія показала, що Господь тим особливо народам, які любить, під час випробувань посилає великих керівників, великих наставників. І ось саме зараз Українська Православна Церква має найбільшого пастиря — Владику Онуфрія, який є людиною святого життя, молитовником, подвижником. І ми бачимо, що він своєю любов’ю, своїм миром об’єднує чад Православної Церкви, охороняє від вовків і своїми молитвами зберігає від небезпеки і спокус.

Дорогі брати, дорогі православні християни, дорогі архієреї, Ваші Високопреосвященства! Бажаємо вам від щирого серця, Господь нехай дасть вам всі Свої блага! Воскреслий Господь нехай нагородить вас за всі труднощі Своєю Великою Божественною Радістю, дарує спасіння всім вам і духовним чадам. Для нас ви є прикладом справжньої віри в Христа! Просимо ваших святих молитов! Христос Воскресе! Воістину Воскресе!».

Дивіться також: Молитовно бажаю Українській Православній Церкві, щоб зацарював мир — Пасхальне вітання ієрарха Сербської Церкви

У ці Пасхальні дні ми з вами — вітання Блаженнішому Митрополиту Онуфрію від ієрарха Кіпрської Церкви

Пасхальне вітання ієрарха Церкви Чеських земель і Словаччини Предстоятелю та вірним УПЦ

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 434