Вітання Блаженнішого Митрополита Онуфрія митрополиту Бориспільському і Броварському Антонію з 15-річчям архієрейської хіротонії

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,

ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ АНТОНІЮ,

МИТРОПОЛИТУ БОРИСПІЛЬСЬКОМУ І БРОВАРСЬКОМУ,

КЕРУЮЧОМУ СПРАВАМИ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ,

ПОСТІЙНОМУ ЧЛЕНУ СВЯЩЕННОГО СИНОДУ

 

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Сердечно поздоровляю Вас з 15-ю річницею з дня Вашої особистої П’ятидесятниці.

Споглядаючи на Ваше життя і труди в ограді Церковній, Великий Архієрей, Котрий пройшов небеса (див. Євр. 4: 14), Господь наш Іісус Христос обрав і покликав Вас до високо архієрейського служіння у Церкві Своїй. Єпископ — провісник і вчитель Євангелія, він роздає всім чадам церковним благодать, даровану Богом. Пильнуючи себе (Діян. 20:28), по повелінню Святого Духа,  тобто спостерігаючи за собою, за устроєм свого серця і розуму, Ви добре і вдало піклуєтесь про цілісність і духовний стан ввіреного Вам словесного стада, доглядаючи не примусово, а охоче і богоугодно не для ганебної користі, а щиро, і не пануючи над спадщиною Божою, а подаючи приклад стадові (1 Пет. 5:3).

У цей знаменний день дозвольте висловити Вашій Святині слова щирої подяки за труди, які Ви несете на ниві адміністративного управління Церквою, християнського виховання, морального зростання та духовної втіхи багатьох людей, що шукають спасіння. Молитовно бажаю Вам, дорогий Владико, доброго здоров’я, душевного миру та всесильної допомоги від Спасителя Нашого у подальшому Архіпастирському служінні на благо Святої Матері Церкви.

З любов’ю у Христі

 

ОНУФРІЙ

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ

 

26 листопада 2021 року

Просмотров: 292