В Одеській, Харківській, Івано-Франківській єпархіях щоденно годують нужденних

Волонтери Одеської єпархії годують переселенців на залізничному вокзалі, щодня готують та роздають гарячу їжу для нужденних при храмі священномученика Олександра в Харкові, Відділ благодійності та соціального служіння організовує благодійні обіди на території собору Різдва Христового м. Івано-Франківськ. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужби єпархій.

Одещина продовжує приймати до себе переселенців з інших регіонів України. Священнослужителі, православна молодь та волонтери Одеської єпархії щоденно, без вихідних, готують чай та випічку для всіх, хто цього потребує. І кілька днів на тиждень відбувається роздача комплексних обідів, що включають перші та другі страви.

“Бувають різні дні: іноді людей мало, іноді вишиковуються черги і через наших волонтерів проходить до 200 осіб. Кожному намагаємося приділити увагу і не тільки нагодувати, але й підтримати, проявити турботу, дати людям відчути, що вони не кинуті напризволяще, подарувати іконки, надихнути рухатися далі та планувати своє життя”, – йдеться у повідомленні.

У трапезній при храмі священномученика Олександра, архієпископа Харківського міста Харкова з благословення настоятеля храму, секретаря Харківської єпархії, протоієрея Михайла Кита щодня готують та роздають гарячу їжу для нужденних харків’ян.

Відділ благодійності та соціального служіння Івано-Франківської єпархії організовує благодійні обіди, які на території собору Різдва Христового м. Івано-Франківськ (вул. О. Довженка 2) гарячі обіди можна отримати щоденно з 12.00 до 14.00. Щоденно потребуючі люди отримують харчові продукти та за потребою медичні препарати та одяг.

Нагадаємо, щодня понад 200 жителів Сєвєродонецька отримують гаряче харчування у Христо-Різдвяному кафедральному соборі міста.

Підписуйтесь на наш канал у Телеграм

Просмотров: 802