Фонд Предстоятеля УПЦ «Мир Вам» оплатив перебування у літньому таборі «Шанс» дітей, які постраждали від війни

11 серпня 2022 року Благодійний фонд Блаженнішого Митрополита Онуфрія «Мир вам» перерахував до дитячого табору «Шанс» 100 000 гривень для оплати відпочинку дітей, чиї родини вимушено покинули свої будинки внаслідок війни. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Завдяки турботі Предстоятеля та допомозі небайдужих людей юні українці отримали нагоду відпочити у мальовничому місці під керівництвом православних наставників.

Дитячий табір «Шанс» знаходиться в одному із найкрасивіших місць України – на річці Дністер біля Бакотської затоки у Хмельницькій області. Перша зміна проходила у липні, друга – з 4 по 16 серпня. У першому заїзді в таборі відпочили понад сто дітей, з них 35 – із сімей вимушених переселенців.

Діти не лише насолоджувалися відпочинком, а й проходили психологічну реабілітацію. Програма включала богослужіння, зустрічі зі священиками, консультації досвідчених психологів, спортивні та туристичні заходи на відкритому повітрі, здорове харчування, ігрову психо- й арт-терапію та командні ігри. Також діти вирушили у традиційну одноденну хресну ходу у Бакотський скельний монастир.

Просмотров: 589