40 літрів крові для Захисників України здали в Одеській єпархії (відео)

12 жовтня 2022 року у рамках акції “УПЦ дякує ЗСУ”, яку з ініціативи єпархій Української Православної Церкви до Дня захисників і захисниць України проводять в різних куточках України, понад 100 священнослужителів та студентів Одеської духовної семінарії здали сорок літрів крові для поранених військовослужбовців. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Одеської єпархії.

“Понад сто священнослужителів та студентів Одеської духовної семінарії сьогодні зібралися в Одеській обласній станції переливання крові, щоб пожертвувати частинку себе для наших поранених воїнів та співвітчизників. Така справжня добра справа підтримки свідчить про нашу любов, про те, що Церква і молитовно і фізично робить все, щоб якнайшвидше закінчилася війна і настав довгоочікуваний мир”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Одеська єпархія Української Православної Церкви приєдналася до акції #УПЦ_дякує_ЗСУ. Захід проходить у багатьох єпархіях Української Православної Церкви.

“Здача крові до дня Покрови Пречистої Божої Матері та Дня захисників України – це одна з добрих справ, що може зробити і робить УПЦ для Збройних сил України”, – пишуть одеські співорганізатори.

Просмотров: 158