Духовенство та віряни Київщини й Волині провели в останню дорогу полеглих українських воїнів і помолилися за упокоєння їхніх душ

17-18 жовтня 2022 року священники Білоцерківської та Волинської єпархій звершили відспівування полеглих українських воїнів, які захищали рідну землю від російського вторгнення. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на єпархіальні пресслужби.

17 жовтня у Спасо-Преображенській церкві села Телешівка Білоцерківської єпархії священнослужителі Рокитнянського благочиння звершили чин відспівування загиблого військовослужбовця ЗСУ Олега Курчицького. Заупокійне богослужіння очолив настоятель храму протоієрей Василій Брана.

18 жовтня у селі Лісове клірики Волинської єпархії на чолі з благочинним Оконського округу протоієреєм Іоанном Сонюком звершили чин похорону 43-річного військовослужбовця Андрія Редька.

Цього ж дня у Волинській єпархії відспівали ще двох Захисників України.

У селищі Маневичі в останню дорогу провели 31-річного військовослужбовця Едуарда Драчева.

Заупокійне богослужіння очолив благочинний Маневицького округу протоієрей Тарасій Огородник у співслужінні кліриків єпархії.

У селі Копачівка відбулося прощання із загиблим на Миколаївщині 42-річним воїном Віталієм Воробйовим.

Заупокійне богослужіння у місцевому Вознесенському храмі очолив благочинний Копачівського округу та настоятель храму протоієрей Михаїл Лесик.

Поховали військовослужбовця на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями.

Вічна пам’ять спочилим Захисникам України!

Просмотров: 407