Вийшли з друку «Вказівки до богослужінь» на 2023 рік

З питань гуртового продажу для єпархій звертатися за телефоном: ‎+38 (096) 089 66 49 з 15:00 до 17:00.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ видав Вказівки до богослужінь Української Православної Церкви на 2023 рік, що містить відомості про порядок звершення церковних богослужінь наступного року.

«Вказівки до богослужінь» є офіційним виданням УПЦ та описують детальний порядок звершення богослужінь на кожен день церковного року. При складанні даного видання особлива увага приділяється приписам Типікону та відзначенню днів пам’яті особливо шанованих святих Української Православної Церкви.

У додатку вміщено “Молебний спів про хвору дитину”, “Чин благословення вагітної жінки”, затверджені на засіданнях Священного Синоду УПЦ 12 травня 2021 року та 12 травня 2022 року відповідно.

Нагадаємо, що нещодавно вийшли з друку офіційні богослужбові календарі Української Православної Церкви на 2023 рік.

Також, з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія випущено нове, перероблене і доповнене видання богослужбових Міней. Придбати нове видання, як і вищезазначену богослужбову літературу можна також на складі-магазині Київської Митрополії та в інтернеті за посиланням.

Просмотров: 1364