Вітання Предстоятеля УПЦ архієпископу Тульчинському і Брацлавському Іоанафану з нагоди 65-річчя від дня народження


ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,
ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ ІОНАФАНУ,
АРХІЄПИСКОПУ ТУЛЬЧИНСЬКОМУ І БРАЦЛАВСЬКОМУ

Ваше Високопреосвященство! Дорогий Владико Іонафан!

Прийміть мої вітання з визначним ювілеєм — 65-річчям від Дня народження!

Протягом декількох десятиліть Ви здійснюєте високе та відповідальне служіння Церкві Христовій і народу Божому, спочатку священиком, а згодом і у єпископському сані. Під Вашим архіпастирським опікуванням вже чверть віку наш боголюбивий народ слідує євангельському благовістю Христа, Ви навчаєте його мудрим словом і добрим ділом щирій вірі та самовідданій любові до ближніх, усій повноті християнських чеснот: радості, миру, довготерпінню, доброті, вірності, лагідності,стриманості (Гал.5:22-23). Ваші натхненні піснеспіви лунають у багатьох храмах, де віруючі прославляють Бога та моляться за Церкву і Вітчизну.

Ваше життя — це справжній приклад стійкості духу і вірності Церкві Христовій. В тяжкі роки церковного розколу в Україні, Ви твердо засвідчили співвітчизникам істину про Церкву Божу.

Молитовно бажаю Вам і надалі всемогутньої Божої допомоги у Вашому служінні Церкві Христовій, міцного духовного та тілесного здоров’я, радості, миру і любові. Нехай Всеблагий Господь завжди щедро наділяє Своїми милостями і щедротами Вас та всіх вірян очолюваної Вами Тульчинської єпархії!
Многії і благії Вам літа!

З любов’ю у Христі Ісусі

+ВОЛОДИМИР
МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,
ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

 

30 січня 2014 року

Просмотров: 99

Залишити відповідь