КИЇВ. В храмі Всіх святих на місці будівництва Свято-Воскресенського Кафедрального Собору УПЦ була звершена нічна Літургія за здоров’я Блаженнішого Митрополита Володимира

За сформованою традицією, в ніч з 7 на 8 лютого, в храмі Всіх Святих комплексу Кафедрального Собору УПЦ на честь  Воскресіння Христового (м. Либідська, Залізничне шосе, 3) була звершена Божественна літургія з сугубою молитвою за український народ та примноження любові, а також за здоров’я Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира.

Богослужіння очолив  митрополит Переяслав-Хмельницький і Вишневський Олександр, якому співслужили єпископ Макарівський Іларій, ключар Кафедрального Собору єпископ Бородянський Варсонофій та клірики храму.

Нагадаємо, що з ініціативи громади Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового Божественна літургія з сугубою молитвою за український народ та  здоров’я Блаженнішого Митрополита Володимира звершується щотижня в ніч з п’ятниці на суботу в храмі Всіх Святих. Початок богослужіння опівночі.

 

Просмотров: 324

Залишити відповідь