Житомирська єпархія відправила теплі речі для українських військових та мирних жителів на схід України

11 листопада, з благословення архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського Никодима, від Спасо-Преображенського кафедрального собору міста Житомира було відправлено вантажівку з теплими речами для українських військових та мирних жителів, постраждалих на сході нашої держави під час проведення АТО.

У загальноєпархіальному волонтерському зборі прийняли участь усі благочиння, а також парафії обласного центру.

Старанням небайдужих було зібрано: пальта, шуби, куртки, шапки, шарфи, сорочки та костюми, спідниці, штани, взуття та шкарпетки, покривала, подушки, ковдри, рушники, ліки, тощо.

За словами архієпископа Никодима, який особисто ініціював акцію та був присутній на відправлені вантажу, Церква ніколи не стояла і не буде стояти осторонь будь-якої людської біди, а тим паче державного маштабу.

“Житомирська єпархія використовує усі можливості для допомоги військовим та тим, хто постраждав у зоні АТО, а окрім матеріальної допомоги, постійно молимось за мир та єдність нашої держави та нашого українського народу”- зазначив владика Никодим.

Високопреосвященніший  владика Никодим відповів на усі питання представників ЗМІ та подякував усім житомирянам і жителям районів області за активну участь та добре серце, співчутливе до горя інших людей.

Вантаж відправлено за маршрутом Житомир – Сєвєродонецьк.

Прес-служба Житомирської єпархії

Просмотров: 323

Залишити відповідь