КИЇВ-БЕРДЯНСЬК. Синодальний відділ з соціально-гуманітарних питань направив гуманітарний вантаж у Бердянську єпархію

13 листопада відбулася зустріч єпископа Бердянського і Приморського Єфрема та голови Синодального відділу з соціально-гуманітарних питань протоієреєм Владиславом Дихановим.

На зустрічі розглядалися питання соціального служіння та допомоги переселенцям із зони АТО.

Слід зазначити, що Бердянська єпархія безпосередньо межує із зоною АТО. У зв’язку з цим в церковних округах єпархії надається допомога всім вимушеним переселенцям з областей, де проходять військові дії.

Протоієрей Владислав подякував єпископу Єфрему за благодійні проекти, які Бердянська єпархія здійснює в своєму регіоні, акцентувавши увагу, що про проекти єпархії знають не тільки в Запорізькому регіоні, а й в Україні, і висловив надію на подальшу спільну роботу Синодального відділу та єпархії.

На зустрічі отець Владислав повідомив, що для допомоги єпархії в соціальних проектах та подальшої роботи з переселенцями, Синодальний відділ направив гуманітарний вантаж до Бердянська, який прибув  16 листопада. Речі та продукти для вантажу були зібрані в храмах міста Києва, Київської області, а також в єпархіях Української Православної Церкви.

В свою чергу Преосвященніший владика Єфрем подякував отцю Владиславу за допомогу і запевнив, що Бердянська єпархія з Божою допомогою буде намагатися і надалі здійснювати справи милосердя і допомоги ближнім.

За матеріалами офіційного сайту Бердянської єпархії

Просмотров: 567

Залишити відповідь