КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ. Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив хворих та персонал психоневрологічного інтернату селища Бородянка

21 листопада, у день свята Собору Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безтілесних,  Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій після звершення Божественної літургії  у Свято-Михайлівському храмі смт Бородянка Київської області відвідав психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням.

Ця лікувальна установа — одна з найбільших такого профілю на Київщині, тут постійно проживають і лікуються більше 400 інвалідів, людей з обмеженими можливостями та громадян похилого віку. До речі,   серед хворих є і постраждалі під час бойових дій в зоні АТО. Двічі на рік  — на Різдво і на свято Христового Воскресіння — настоятель бородянського храму архистратига Михаїла протоієрей Віктор сповідає і причащає хворих Святими Христовими Тайнами, часто звершує тут молебні за здоров’я, намагається духовно та морально підтримати керівництво та персонал інтернату.

Блаженніший Митрополит Онуфрій познайомився із персоналом інтернату, відвідав кімнати, де проживають хворі, їдальню, привітав хворих та пенсіонерів зі святом архистратига Божого Михаїла, поспілкувався з ними і благословив на здоров’я і душевний мир.

Директор інтернату Наталія  Коротенко подякувала Його Блаженству за відвідання та духовні настанови і попросила у Предстоятеля його святих молитов — і за своїх підопічних, і за своїх підлеглих, адже і одним, і другим випав нелегкий житейський хрест.

«Сьогодні, у свято Собору Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безтілесних, я бажаю вам підтримки ангелів у ваших трудах, і нехай ваші старання наблизять кожного з вас до ангельського чину, адже той, хто трудиться заради блага для ближнього, воістину уподоблюється святим ангелам», — зазначив Блаженніший Митрополит Онуфрій, вітаючи персонал інтернату зі святом.

Фоторепортаж >>>

Просмотров: 1089

Залишити відповідь