Одеська єпархія розпочала третій етап збору гуманітарної допомоги постраждалим мирним жителям та численним переселенцям зі сходу України

За останні місяці на Донбас було відправлено понад  50 тонн гуманітарної допомоги, зібраної одеситами та мешканцями області, для жителів,  котрі залишилися на своїх місцях.

Побут і умови життя мирного населення сходу України досі перебувають у критичному стані. Багатьом сім’ям досі необхідна підтримка.

Одеська єпархія Української Православної Церкви продовжує допомагати постраждалим мирним жителям, українським військовим, численним переселенцям та розпочала третій етап збору гуманітарної допомоги.

Необхідними залишаються продукти харчування довгострокового зберігання: крупи, макаронні вироби, консерви і домашня консервація, сухі суміші, дитяче харчування, чай, цукор, засоби гігієни, медикаменти та ін.

Особливо гостро стоїть питання із забезпеченням  людей теплими речами. Потрібні: теплі зимові куртки, светри, теплу білизну, шапки і рукавиці, теплі ковдри і пледи.

Допомога та пожертва приймається в усіх храмах Одеської єпархії.

За матеріалами офіційного сайту Одеської єпархії

Просмотров: 335

Залишити відповідь