ЛЬВІВ. Керуючий справами УПЦ очолив святкові богослужіння на честь святої великомучениці Варвари

17 грудня, в день пам’яті святої великомучениці Варвари, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, керуючий справами УПЦ, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив богослужіння в храмі святого великомученика Георгія Побідоносця у Львові.

Напередодні свята, митрополит Антоній очолив Всенічне бдіння у Свято-Георгіївському храмі м. Львова. Його Високопреосвященству співслужили митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, єпископ Львівський і Галицький Філарет, глава адміністративного апарату Київської Митрополії, протоієрей Володимир Коцаба та духовенство Львівської єпархії.

У сам день свята Керуючий справами УПЦ звершив Божественну Літургію в храмі святого великомученика Георгія. Митрополиту Антонію співслужили митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, єпископ Львівський і Галицький Філарет, глава адміністративного апарату Київської митрополії протоієрей Володимир Коцаба і духовенство єпархії.

Після Євангельського читання митрополит Антоній звернувся до віруючих з архіпастирським словом.

По завершенні Божественної літургії було звершено молебень перед мощами святої великомучениці Варвари.

Після закінчення богослужіння владика Антоній передав віруючим благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія та привітав усіх зі святом.

За матеріалами офіційного сайту Львівської єпархії

Просмотров: 1138

Залишити відповідь