КИЇВ. У 28-у Неділю після П’ятидесятниці Предстоятель Української Православної Церкви звершив Божественну літургію у храмі святих преподобних Антонія і Феодосія Печерських Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври

21 грудня, у 28-у Неділю після П’ятидесятниці, Предстоятель Української Православної Церкви, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у храмі святих преподобних Антонія і Феодосія Печерських Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Його Блаженству співслужили намісник обителі, митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, вікарій Київської Митрополії, єпископ Ірпінський Климент та духовенство монастиря.

Після читання Святого Євангелія Предстоятель звернувся до пастви зі словами проповіді про важливість подяки Богові у житті християнина.

Під час богослужіння Блаженніший владика звершив дияконську хіротонію над студентом Київської духовної семінарії Гур’яновим Тимофієм.

По завершенні Літургії Предстоятель привітав усіх присутніх із воскресним днем і побажав Предстательства Божої Матері в усіх справах та благочестивих починаннях.

Просмотров: 1752

Залишити відповідь