КИЇВ. Відбулося засідання Вченої ради Київської духовної академії і семінарії

26 грудня у Київській духовній академії, під головуванням ректора Київської духовної академії і семінарії, керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського та Броварського Антонія, пройшло засідання Вченої ради КДА, на якому були підведені підсумки I семестру 2014-2015 навчального року.

Під час підсумкового засідання Вченої радіи зі звітом про стан навчального та виховного процесу виступив перший проректор КДАіС протоієрей Сергій Ющик; вчений секретар професор протоієрей Ростислав Снігірьов доповів про результати роботи Вченої ради КДА за I семестр; проректор з науково-богословської роботи професор В.В. Бурега зробив повідомлення про графік проведення передзахистів і захистів кандидатських та дипломних робіт. Також свої звіти озвучили завідувачі кафедрами та сектором заочного навчання КДАіС.

Про діяльність антисектантського консультаційно-просвітницького центру «Надія», який діє при Київських духовних школах, доповів керівник Центру професор Віктор Михайлович Чернишов. Далі з доповідями про виконану за минулий семестр роботу виступили економ архімандрит Іларіон (Кострець), старший помічник ректора з виховної роботи архімандрит Амвросій (Вайнагій), завідувач бібліотекою архімандрит Олексій (Коваль), відповідальний редактор офіційного сайту КДАіС архімандрит Сильвестр (Стойчев).

На завершення засідання Вченої ради владика ректор привітав з особистими ювілеями викладачів КДАіС В.Л. Хромця і Н.В. Порицьку, і, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, нагородив їх орденами УПЦ імені преподобного Нестора Літописця та Почаївської ікони Божої Матері.

За матеріалами офіційного сайту Київської духовної академії і семінарії

Просмотров: 731

Залишити відповідь