Вітання Предстоятеля УПЦ архієпископу Могилів-Подільському и Шаргородському Агапіту з нагоди 50-річчя від дня народження

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,
ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ АГАПІТУ,
АРХІЄПИСКОПУ МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКОМУ И ШАРГОРОДСЬКОМУ

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Сердечно поздоровляю Вас з визначним ювілеєм – 50-річчям від дня Вашого народження!

Все Ваше життя нерозривно пов’язане з трудами на ниві церковній. З ранніх літ Ви всім серцем своїм возлюбили благоліпність храму Божого і красу православного богослужіння. Споглядаючи Вашу гарячу віру і тверде бажання потрудитися у славу Божу і на благо Матері Церкви, Серцевідець Господь сподвиг Вас до чернечого постригу у Святій Києво-Печерській Лаврі, вручивши згодом Вашим турботам відновлення з руїн прославленої обителі преподобного Іони Київського.

Ставши за всеблагим Промислом Божим спадкоємцем апостольської благодаті, Ви, дорогий Владико, зберігаєте вірність своєму покликанню: не тільки словом, але й особистим прикладом любові до Бога і ближнього стверджуєте немічних духом та запалюєте вогонь віри у душах пастирів і пасомих.

У цей знаменний день молитовно бажаю Вашому Високопреосвященству невичерпних душевних і тілесних сил, духовної радості та всесильної допомоги Божої у високому архіпастирському діланні у винограднику Святої Церкви Христової на многая і благая літа.

З любов’ю у Христі

+ ОНУФРІЙ
МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,
ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

6 березня 2015 року

Просмотров: 800