КИЇВ. У Деснянському благочинні столиці зібрано 2,5 тонни гуманітарної допомоги

16 березня, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, на продуктовий склад Центру гуманітарної допомоги Синодального відділу з соціально-гуманітарних питань було доставлено 2,5 тонни допомоги від приходів Деснянського благочиння.

Єпископ Ірпінський Климент, керуючий Східним київським вікаріатством, до складу якого входить Деснянське благочиння, зазначив, що у дні поминальних служб у храмах Української Православної Церкви особливо моляться за тих, хто загинув під час бойових дій. Тому організована акція спрямована на те, щоб не тільки нашою молитвою, але й справами милостині допомогти тим людям, які постраждали у результаті бойових дій на сході України.

За словами владики, кожен прихожанин, прийшовши суботнього дня до храму задля поминання спочилих рідних та близьких, зробив внесок на нужди народу.

Нагадаємо, що Синодальний відділ з соціально-гуманітарних питань УПЦ продовжує реалізацію акції «Добрий Киянин». Працею та допомогою багатьох небайдужих віруючих склад Центру гуманітарної допомоги вже 4-тий тиждень Великого посту поповнюється продуктами, зібраними під час поминальних субот храмами міста Києва.

За матеріалами Синодальний відділ з соціально-гуманітарних питань УПЦ

Просмотров: 548