Вітання Предстоятеля УПЦ вікарію Горлівської єпархії, архієпископу Краснолиманському Аліпію з 70-літтям від Дня народження

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,
ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ АЛІПІЮ,
АРХІЄПИСКОПУ КРАСНОЛИМАНСЬКОМУ,
ВІКАРІЮ ГОРЛІВСЬКОЇ ЄПАРХІЇ

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Прийміть сердечні поздоровлення зі знаменним ювілеєм – 70-літтям з дня Вашого народження.

Смиренно підкоряючись волі Всемилостивого Бога, Ви ще в юні роки ступили на вузький, але благодатний шлях служіння Йому. Усвідомлюючи всю відповідальність пастирського послуху, Ви неустанно прагли бути Богові достойним, працівником бездоганним, який вірно подає слово істини (2 Тим. 2:15). Споглядаючи Ваші труди і ревність у вірі, Пастиреначальник Господь наш Іісус Христос возложив на Ваші рамена тягар єпископства, аби явити Вас у нелегкі часи церковного відродження світлом світу та сіллю землі (див.: Мф. 5:13–14).

У цей знаменний день дозвольте висловити Вашій Святині слова щирої подяки за понесені труди на ниві християнського виховання, морального зростання та духовної втіхи багатьох людей, що шукають спасіння. Молитовно бажаю Вам, дорогий Владико, доброго здоров’я, душевного миру та всесильної допомоги від Спасителя Нашого у подальшому Архіпастирському служінні на благо Святої Матері Церкви.

Многая і благая Вам літа!

З любов’ю у Христі

+ОНУФРІЙ
МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,
ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

21 червня 2015 року

Просмотров: 486