ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСТЬ. У Семенівці віддали останню шану загиблому на Сході країни військовому ЗСУ

30 червня відбулося прощання із загиблим учасником бойових дій на Сході України, молодшим сержантом Володимиром Олександровичем Шульгою. Десятки людей зібралися біля Всіхсвятської церкви, де проходила панахида по загиблому. Відспівування Володимира Шульги звершили священнослужителі Семенівського благочиння на чолі з благочинним ієромонахом Олексієм (Бур’янським).

Віддати останню шану воїну прийшло керівництво району, рідні, друзі, бойові товариші, знайомі та односельчани.

Володимир Шульга загинув 12 лютого, під Дебальцевим, йому було всього 23 роки. Він помер у палаючому танку, для ідентифікації тіла знадобилася експертиза ДНК. На долю Володі випали складні випробування – у 13 років залишився без мами, тато після отриманої травми залишився інвалідом, разом із братом та сестрою його виховувала бабуся. Усі, хто знав хлопця, відзначають його скромність, доброту, справедливість. Після закінчення школи навчався у Кременчуцькому училищі ВПУ №7. У 2009 році Володимира призвали на службу до ЗСУ, по якій він уклав контракт і служив механіком-водієм 30 ОМБ. Після закінчення контракту короткий час перебував удома, і невдовзі знову повернувся до військової служби.

Вся громада Семенівщини схиляє свої голови в знак вічної пам’яті загиблого воїна і приносить глибокі співчуття родині загиблого, його рідним і близьким людям.

За матеріалами офіційного сайту Кременчуцької єпархії

Просмотров: 702