Місія «Милосердя без кордонів» доставила гуманітарну допомогу в Свято-Миколаївський жіночий монастир на Донеччині

13 липня Місія «Милосердя без кордонів», яка діє під егідою Української Православної Церкви, доставила тринадцятий транш гуманітарної допомоги в зону військового конфлікту. Про це повідомляє координатор Місії протоієрей Захарія Керстюк.

Незважаючи на складну пропускну систему, гуманітарний вантаж доставлено у Свято-Миколаївський жіночий монастир (село Нікольське, Волноваського району, Донецької області), який знаходиться безпосередньо на лінії фронту між Волновахою і Мар’їнкою.

З самого початку бойових дій монастир на чолі з ігуменею Анною (Морозовою), став центром підтримки та єдиною надією на виживання для тисяч переселенців і місцевих жителів регіону. Люди приходять у монастир, щоб отримати притулок і хоч якусь гуманітарну підтримку.

Таким чином, на сьогодні Місія «Милосердя без кордонів» зібрала, транспортувала і розподілила в буферній зоні АТО 958 тон різних гуманітарних вантажів – 46 фур та 19 мікроавтобусів – на суму понад 19 млн. грн., без урахувань 710 500 грн., які пішли на оплату транспорту.

Просмотров: 651