ВОЛИНСЬКА ОБЛАСТЬ. Голова відділу УПЦ у справах молоді єпископ Обухівський Іона відвідав православні дитячі табори на Волині (ФОТО)

15 липня з благословення правлячого архієрея Волинської єпархії митрополита Ніфонта голова Синодального відділу у справах молоді єпископ Обухівський Іона відвідав православні дитячі табори, які проходять в єпархії, а також фестиваль активного відпочинку та особистого розвитку «Фавор».

Спершу єпископ Іона побував у православному літньому таборі «Стежина добра». Пізніше – у православно-патріотичному таборі Рожищенського благочиння. На сам кінець голова Синодального відділу УПЦ у справах молоді відвідав фестиваль активного відпочинку та особистого розвитку «Фавор».

голова Синодального відділу у справах молоді, єпископ Обухівський Іона (Черепанов) звершив Божественну Літургію у храмі святителя Василія Великого Свято-Троїцького жіночого монастиря у селі Старосілля Колківського благочиння
Голова Відділу УПЦ у справах молоді, єпископ Обухівський Іона звершує Літургію у храмі святителя Василія Великого на Волині

Вранці 15 липня єпископ Іона (Черепанов) звершив Божественну літургію у храмі святителя Василія Великого Свято-Троїцького жіночого монастиря у селі Старосілля Колківського благочиння, де діє дитячий літній табір «Стежина добра». Владиці співслужили священики єпархії, за богослужінням співав хор студентів ВДС, за Літургією молились діти та підлітки, які відпочивають у таборі «Стежина добра».

Голова молодіжного відділу УПЦ подякував священикам та вожатим табору «Стежина добра» за їх служіння, а також побажав юним відпочиваючим гарно і з користю для душі проводити час у цьому таборі.

Духовні бесіди, які владика Іона провів із дітьми та молоддю цього дня були цікавими і корисними та відбувалися у невимушеній атмосфері, зазначають у прес-службі єпархії.

На закінчення зустрічей єпископ Іона вручав усім дітям подарунки – іконки Божої Матері зі Святої гори Афон, а також примірники молодіжного православного журналу «Отрок».

За матеріалами сайту Волинської єпархії УПЦ

Просмотров: 584