АНОНС. Акредитація ЗМІ на Володимирську гірку, зустріч 7 ікон, хресну ходу і святкові Богослужіння у Лаврі. 27-28 липня

Відкрито акредитацію ЗМІ на події до 1000-ліття преставлення святого князя Володимира

Центр інформації Української Православної Церкви проводить акредитацію журналістів центральних та регіональних ЗМІ на cвяткові заходи до 1000-річчя преставлення святого князя Володимира.

27 липня о 14.00 на Володимирській гірці відбудеться зустріч 7 чудотворних ікон Божої Матері, які вперше одночасно перебуватимуть у Києві. Очікується понад 20 тисяч вірян – киян і паломників з усієї України.

Урочистий молебень на Володимирській гірці очолить Предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Онуфрій у співслужінні представників Помісних Церков світу. В урочистостях візьмуть участь представники державної влади та уряду України.

Після молебню відбудеться багтолюдний хресний хід з чудотворними іконами: від Володимирської гірки – до Києво-Печерської Лаври.

О 17.00 біля Успенського собору, на площі, почнеться Всенічне бдіння.

28 липня о 09.00 на площі біля Успенського собору почнеться святкова Божественна літургія. Віряни зможуть прикластися до чудотворних ікон.

Особливість святкувань 1000-річчя преставлення князя Володимира – присутність у Києві ікон Божої Матері – «Касперівської», «Святогірської», «Охтирської», «Почаївської», «Зимненської», «Піщанської» та «Призри на смирення».

Акредитація обов’язкова. Заявку надсилати ​​за адресою [email protected], телефон для довідок (066) 095 14 76.

Заявка повинна містити наступну інформацію: ПІБ представника ЗМІ (без скорочень), його посаду, контактний телефон, електронну адресу, назву події, на яку відбувається акредитація.

Акредитовані журналісти зможуть отримати перепустки з поміткою “Преса” 24 липня з 16 до 19 години у Києво-Печерській Лаврі, корпус 70-А. Для отримання перепустки потрібно пред’явити журналістське посвідчення ЗМІ. Телефон для довідок (066) 095 14 76.

Просмотров: 732