Розклад прямих трансляцій основних святкових заходів до 1000-ліття з дня преставлення рівноапостольного князя Володимира (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

З нагоди 1000-ліття з дня успіння святого рівноапостольного князя Володимира та до Дня Хрещення Русі відбудуватимуться прямі трансляції основних святкових заходів на ТК Інтер, ТК Глас, Першому Національному телеканалі та Національному радіо України.

27 липня о 14:00 на телеканалі «Інтер» пряма трансляція Молебня на Володимирській гірці у Києві біля пам’ятника князю Володимиру.

27 липня о 14:00 – святковий молебень з Володимирської гірки в ефірі телеканалу «Глас».

На цей раз молебень буде особливо урочистим. До Києва привезуть сім найбільш шанованих в Україні святинь – чудотворних ікон Божої Матері, – які вперше будуть одночасно перебувати в столиці. Так само на місці молебню знаходитимуться частки мощей святого князя Володимира.

Урочистий молебень на Володимирській гірці очолить Предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Онуфрій у співслужінні представників Помісних Церков світу. Очікується, що на молебень прибудуть тисячі віруючих – киян і прочан з усієї України.

Після молебню хресним ходом з Володимирської гірки чудотворні ікони доставлять в Києво-Печерську лавру.

28 липня о 9:00 дивіться на телеканалі «Інтер» трансляцію Божественної літургії у Свято-Успенській Києво-Печерській лаврі.

28 липня о 9:00 – Божественну літургію в Києво-Печерській Лаврі в ефірі телеканалу «Глас».

28 липня з 12:30 до 13:30 Перший Національний телеканал покаже Богослужіння та торжеств в Києво-Печерській Лаврі. Повтор – 29 липня о 13:30.

28 липня з 9.30 до 10.00 слухайте пряму трансляцію богослужіння з Києво-Печерської Лаври на Українському радіо Національної радіокомпанії України.

Читайте також: Розклад святкових заходів до 1000-річчя преставлення рівноапостольного князя Володимира

Крім того, у понеділок, 27 липня, у нічному ефірі, о 04:10, телеканал «Інтер» покаже документальний фільм власного виробництва «Хрещення».

Використано матеріали ТК Інтер, ТК Глас

Просмотров: 2944