ВІННИЦЬКА ОБЛАСТЬ. За підтримку волонтерського руху та допомогу військовим ЗСУ нагороджений священик Вінницької єпархії

20 серпня у будинку культури с. Вінницькі Хутори за участю керівництва Вінницького району відбувся урочистий захід та святковий концерт на честь 24-ої річниці Незалежності України.

Священика Вінницької єпархії нагороджено грамотою за активну волонтерську діяльність
Священика Вінницької єпархії нагороджено грамотою за активну волонтерську діяльність

Учасники урочистостей вшанували пам’ять воїнів, які загинули у під час бойових дій на сході України. Керівництво району також відзначило волонтерів, які активно допомагають українським військовим у зоні збройного конфлікту.

Під час святкового заходу голова районної державної адміністрації Віктор Шмигель вручив почесну грамоту настоятелю Іоанно-Богословського храму с. Михайлівки протоієрею Анатолію Кузнєцову. Отець Анатолій здійснив п’ять поїздок на схід України, і зібрав разом зі своїми парафіянами й іншими священиками Вінницького району понад 15 тон допомоги. Крім матеріальної допомоги священик здійснює душпастирську опіку воїнів, серед яких багато земляків і, в тому числі, жителів сіл, в яких служить протоієрей Анатолій.

Нагороджений священник подякував керівникам району за увагу до його волонтерської та душпастирської діяльності на сході України і повідомив, що вже у вересні разом з іншими священиками планує здійснити чергову поїздку на Схід задля доставки гуманітарного вантажу.

Прес-служба Вінницької єпархії

Просмотров: 745