ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ. Архієпископ Никодим передав чергову допомогу дітям-біженцям зі сходу України на суму 50 тис. гривень (+ВІДЕО)

31 серпня, напередодні початку нового навчального року, архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим відвідав дітей-біженців, котрі переселилися зі східних регіонів України на Житомирщину. Разом із своїми батьками діти знайшли притулок у Коростишівському таборі «Тетерів», де їм надали місце для проживання та забезпечили харчуванням.

До приїзду архієрея у таборі підготували концерт, по закінченні якого, Преосвященний владика поспілкувався з дітьми та їхніми батьками. Архіпастир закликав усіх молитися Богу про припинення бойових дій, запевнив що Житомирська єпархія не стоїть осторонь біди та намагається підтримувати та піклуватися про людей, котрі переселилися із сходу нашої держави.

Архієпископ Никодим передав необхідну допомогу родинам вимушених переселенців: шкільні рюкзаки із наборами шкільного та канцелярського приладдя на суму майже 50 тис. гривень, а також фрукти, солодощі та іконки свщмч. Павла Житомирського. Всього допомогу отримали 44 дитини.

Залишаючи табір, Його Високопреосвященство благословив усіх дітей і побажав, аби їхнє навчання було успішним, легким і корисним.

Прес-служба Житомирської єпархії

 

Просмотров: 422