Церква сприяє розвитку благодійності

Віруючі та духовенство УПЦ допомогли підготувати дітей-інвалідів та дітей родин переселенців до початку навчального року

З початком навчального року заступник Відділу соціального служіння і благодійності протоієрей Ігор Голуб відвідав багатодітні родини, які мають дітей-інвалідів. Благословивши останніх, священик побажав усім Божої допомоги у навчанні та передав кожному необхідне канцелярське приладдя, одяг, духовну літературу та солодощі. Також 8 березня отець Ігор відвідав міський центр соціальної реабілітації, де проходять курс лікування діти із органічними порушеннями нервової системи, та передав закладу партію ортопедичного взуття.

Допомогу від Мукачівської єпархії отримали діти більше 70 сімей
Допомогу від Мукачівської єпархії отримали діти більше 70 сімей

Підготуватися до дня початку навчального року родинам нужденних переселенців зі сходу України допомогли і у Мукачівській єпархії. З благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, спільно із місцевим благодійним фондом «Право на життя в Закарпатті», духовенство та віруючі зібрали кошти, на які були підготовлені до початку занять діти більше 70 сімей з Мукачева, Берегово та Виноградово.

Дякуючи всім небайдужим за надану допомогу, голова фонду, переселенка з Донецької області Неля Чернишенко, зазначила: «Архієпископ Феодор звернувся до прихожан храмів та монастирів єпархії із закликом зібрати допомогу для тих, хто її потребує. І це було зроблено».

Миколаївська, Мукачівська єпархії УПЦ

Просмотров: 256