ВІННИЦЯ. Блаженніший Митрополит Онуфрій відвідав навчально-виховний комплекс Святого Миколая у Вінниці

15 вересня після богослужіння у Свято-Троїцькому Браїлівському жіночому монастирі Предстоятель Української Православної Церкви, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій відвідав у Вінниці навчально-виховний комплекс Святого Миколая, що вже кілька років діє при Хрестовоздвиженському храмі єпархії.

Засновник навчального комплексу і настоятель Хрестовоздвиженського храму протоієрей Миколай Давидовський ознайомив Його Блаженство з роботою приватної православної школи і дитячого садка. Митрополит Онуфрій мав спілкування з педагогами та учнями навчального закладу і надав їм своє Первосвятительське благословення.

У навчально-виховному комплексі Святого Миколая навчаються діти від 3-х до 18-ти років. Комплекс включає в себе дитячий садок, підготовчу групу, початкову, основну і середню школу. Програма закладу відповідає стандартам загальноосвітніх шкіл та затверджена Міністерством освіти. Діти тут виховуються у православному середовищі, викладається Закон Божий, уроки християнської етики та моралі.

За матеріалами прес-служби Вінницької єпархії 

Фото krest-ua.com

Просмотров: 881