СУМИ. Сумчани піднесли особливі молитви за постраждалих від злочинних нападів парафіян УПЦ

25 жовтня з благословення архієпископа Сумського і Охтирського Євлогія за Божественною літургією у Спасо-Преображенському кафедральному соборі м. Суми було проголошено особливе молитовне прохання про зцілення тяжкохворих рабів Божих Анатолія та Євгена, які постраждали від злочинних нападів 22 та 23 жовтня.

До молитви приєдналося багато людей не лише в Сумах, але і в інших куточках України.

Як повідомлялося, 22 жовтня на території Спасо-Преображенського кафедрального собору Сум був побитий керівник служби охорони Сумського єпархіального управління Анатолій Борисенко. Зловмисник завдав йому тяжких тілесних ушкоджень, внаслідок чого потерпілий знепритомнів і на сьогоднішній день перебуває у вкрай важкому стані.

Зважаючи на небезпеку життю постраждалого, архієпископ Сумський і Охтирський Євлогій закликав усіх долучитися до спільної молитви за тяжкохворого раба Божого Анатолія.

Читайте також: Керуючий Сумською єпархією закликає до молитви: побитий співробітник собору перебуває в комі, його стан погіршився (+ВІДЕО)

Молитву підносили також за парафіянина УПЦ, учасника АТО Євгена Скоробогатського, який був побитий в Сумах наступного дня, у ніч на 23 жовтня. Як повідомляють у єпархії, Євген публічно підтримував Українську Православну Церкву.

Читайте також: Невідомі побили учасника АТО, що виступав на підтримку Сумської єпархії УПЦ

Просмотров: 550