17 листопада, з благословення митрополита Одеського і Ізмаїльського Агафангела, співробітники Координаційного центру з надання гуманітарної допомоги при Одеській єпархії на чолі з протоієреєм Тимофієм Пелехом відвідали санаторій селища Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області. Волонтери передали 82-ом інвалідам на візках, вимушеним переселенцям зі сходу України продуктові набори та предмети першої необхідності, плвыдомляэ Інформаційний відділ УПЦ з посилання на прес-службу Одеської єпархії.

Читайте також: Віруючі УПЦ передають допомогу військовим на Схід, а також опікують поранених і переселенців

Біженці з Донбасу подякували співробітникам Координаційного центру та особисто Преосвященному владиці Агафангелу за постійну турботу та підтримку, відзначивши, що вони залишилися забутими в цьому санаторії. Тільки Православна Церква продовжує надавати допомогу – і духовну, і матеріальну.

Інформаційний відділ УПЦ нагадує, що з перших днів збройного конфлікту на Сході, з благословення митрополита Одеського і Ізмаїльського Агафангела, Одеська єпархія регулярно духовно і матеріально підтримує переселенців зі Сходу та вимушених переселенців. У зв’язку з цим в Одесі був створений Координаційний центр з надання гуманітарної допомоги, куди може звернутися кожний нужденний.

Читайте також: Соціальне служіння в УПЦ: Одеська, Полтавська та Херсонська єпархії передали матеріальну допомогу лікарням і переселенцям (+ВІДЕО)

Фото і відео прес-служби Одеської єпархії

Просмотров: 311