Капелани благословили новобранців на несення військової служби

Капелани Лівівської та Одеської єпархій звершили молебні у військових частинах з нагоди початку нового навчального року, повідомляє Інформаційний відділ УПЦ

Фото прес-служби Львівської єпархії
Фото прес-служби Львівської єпархії

1 грудня у львівській військовій частині № 3002 Національної гвардії України відбулося благословення новобранців з нагоди початку нового навчального року.

Після привітання та звернення військового керівництва слово було надано капелану цієї частини ієрею Димитрію Бадирі, який побажав військовослужбовцям щедрого Божого благословення.

Як зазначає Інформаційний відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Львівської єпархії, отець Димиртій прочитав молитви на початок доброї справи та окропив всіх святою водою.

Того ж дня у військовій частині № 3014 Національної гвардії України з благословення митрополита Одеського і Ізмаїльського відбувся молебень з нагоди нового навчального року.

Фото прес-служби Одеської єпархії
Фото прес-служби Одеської єпархії

Богослужіння звершив військовий капелан протоієрей Ілля Маніта.

Після завершення молебню отець Ілля звернувся до військовослужбовців з словом настанови та благословив воїнів на служіння країні, повідомляє Інформаційний відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

Нагадаємо, 29 листопада в Успенському кафедральному соборі м. Володимир-Волинського відбувся молебень за всіх воїнів українського народу, які виконують свій обов’язок на сході країни

Просмотров: 643