Діти в зоні АТО отримають подарунки до дня святого Миколая та Різдва від місії «Милосердя без кордонів» (+ВІДЕО)

Міжнародна гуманітарна місія «Милосердя без кордонів» передала Сєвєродонецько-Старобільській єпархії тисячу п’ятсот подарункових наборів, повідомляє Інформаційний відділ УПЦ з посиланням на сайт єпархії.

Вантаж був отриманий 18 грудня, і завтра, у день пам’яті святителя Миколая, Мір Лікійських, чудотворця розпочнеться розподіл подарунків.

Солодощі будуть передані на парафії Української Православної Церкви, які знаходяться на лінії розмежування. Таким було прохання гуманітарної місії, зазначає секретар єпархії архімандрит Іринарх (Тимчук).

«Діти, особливо на лінії фронту, потребують уваги, – продовжує отець Іринарх. – Їм буде дуже приємно до дня пам’яті святителя Миколая, до Різдва Христового отримати такі солодкі подарунки».

Читайте також: Єпархії УПЦ проводять святкові заходи для дітей переселенців до дня святителя Миколая (+ВІДЕО)

Архієпископ Сєверодонецький і Старобільський Никодим висловив подяку гуманітарній місії та її куратору протоієрею Захарію Керстюку за надану допомогу.

Нагадаємо, Міжнародна місія «Милосердя без кордонів» неодноразово доставляла гуманітарну допомогу для населених пунктів зони АТО. Також в 2015 році більше 5 тон продуктів харчування, в тому числі дитячого, і ліків першої необхідності передали для єпархії київські парафії та монастирі.

Просмотров: 362